Иван Кръстевич

РАДИЕСТЕЗИЯ

Биография

      Роден съм през 1944год. Професията ми е музикант - виолист с 40 годишен трудов стаж в симфоничен оркестър.

     С радиестезия се занимавам от 1965г., преди всичко с отркиване на подпочвени води. Почти в цяла България има множество сонди и кладенци на места посочени от мен. Притежавам богата радиестезична литература. Натрупал съм с времето заничителни знания и опит, които с удоволствие дистанционно бих искал да споделя с интересуващите се чрез този сайт.

    Някъде около 1970-1972г. лятото, неочаквано, изведнъж вдигнах много висока температура, бях почти в кома, а на другия ден имах много важен и неотложен ангажимент. Отсъствието ми беше немислимо. Едвам се добрах до I-ва градска болница в София и обясних на дежурния лекар каква е ситуацията. Даде ми шепа хапчета, би ми някаква инжекция и часове след това ми светна пред очите - и помен нямаше от оплакванията ми. Така бях до първата ми есенна настинка, когато самолекувайки се изпих едно хапче аналгин-хинин. О ужас!!! Целия се изринах, виеше ми се свят, гадене и т.н Отидох до Пирогов, лекарят като ме видя, веднага ме вкара в токсикологията и там престоях 3-4 дни на системи. Алергия към лекарствата бе диагнозата. Но това не беше всичко, започнах да получавам пристъпи и от почти всички хранителни продукти! Станах редовен пациент на токсикологиите на Пирогов и Военна болница. Лекарите ме познаваха, станахме доже служебни близки. Казваха, че такъв случай ряско се среща ....

    Докато през 1992г. съдбата ме срещна с Народния лечител и голям радиестезист Георги Атанасов Йосифовов, който стана мой учител и духовен водач. На него дължа живота си! Завърших всички степени на обучение по физикална радиестезия, които той водеше и станах член на "Дружеството по физикална радиестезия - гр.София", чийто дългогодишен секретар бях. От тогава всичко що влиза в устата ми - храна, лекарства, билки, вода, всичко, всичко измервам радиестезично. При нужда със собствени способи и средства изчиствам до ниво, в което става годно за употреба за мен и семейството ми и от алергията няма и следа. Консумирам всичко, живея абсолютно нормално, без ограничения.

    От тогава (1992г) се занимавам професионално с физикална радиестезия,като междувременно съм предал своя опит и знания на много курсисти и последователи, част от които са и членове на клуба по радиестезия в гр.Ботевград, чийто основатели сме с покойния инж.Васил Василев.